دپارتمان حسابداری و مالیاتی

یکی از بزرگترین چالش‌های تمامی کسب و کارها حفظ جریان نقدینگی است. برای حفظ جریان نقدینگی علاوه بر مدیریت فاکتورهای خرید و فروش باید تمام هزینه‌های مربوط به کسب و کار مانند هزینه‌های جانبی، حقوق و دستمزد کارمندان و همچنین هزینه‌های شخصی مدنظر قرار داد .بررسی کالاهای پرفروش، مانده حساب هر یک از منابع و.. باید توسط یک متخصص ماهر و زبده انجام گردد. همیشه به مالیات به عنوان یک عامل بازدارنده نگاه می شود. علت عمده ترس از مالیات نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه است. مالیات طبق قوانین دریافت می شود و ما در کشوری زندگی می کنیم که طبق قوانین درصد خاصی از افراد معاف از پرداخت مالیات هستند اما بیشتر کسب و کارها ملزم به پرداخت آن هستند. تمامی افرادی که در سطح کشور فعالیت تجاری دارند باید اظهارنامه مالیاتی داشته باشند .تیم حسابداری و مالیاتی مگامدیر آماده است تا چالش های شما را در این حوزه با پیدا کردن بهترین راه حل برای شما برطرف نماید.

با بررسی دقیق هزینه های مستقیم، هزینه های سربار و هزینه های دستمزد می توان هزینه تولید یک کالا یا خدمت را محاسبه نمود. مدیران در این حوزه با چالش هایی مانند ثبت دقیق هزینه ها، حساب کالای در جریان ساخت، حساب کالای ساخته شده، آشنا نبودن کارکنان با نرم افزارها و… مواجه هستند.

به دلیل پیشرفت علم و تکنولوژی و گسترش حجم معاملات و مبادلات، دیگر روش های سنتی و دستی نیازها را برطرف نمی نماید. مدیران در این حوزه با چالش هایی مانند تهیه صورت وضعیت وجوه نقد و گردش حساب ها، تجزیه و تحلیل امور مالی شرکت، تنظیم حقوق کارمندان، آماده سازی ترازنامه و حسابرسی و… مواجه می باشند.

هدف اصلی حسابداری مالی تنظیم گزارش های مالی در مورد عملکرد شرکت به اشخاص خارجی مانند سرمایه گذاران، مدیران و سازمان مالیاتی می باشد. هرگونه اشتباه در حسابداری مالی می تواند عواقب سنگینی برای شرکت داشته باشد. مدیران در این حوزه با چالش هایی مانند ثبت معامله، خلاصه سازی،گزارش گیری، بررسی سود و زیان، هزینه های جاری شرکت و… مواجه می باشند.

عدم اشراف کامل به قوانین مالیاتی چالش بزرگ مدیران در این حوزه است. هرگونه اشتباه محاسباتی می تواند شرکت را با مشکلات و بحران مواجه نماید. دیگر چالش های مدیران در این حوزه عبارتند از تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی، تحریر دفاتر قانونی، مالیات تکلیفی، تنظیم گزارشات مکرر مالیات مستقیم و..

محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بر اساس نوع کالا و محصول متفاوت می باشد. اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده هر سه ماه باید تکمیل و ارسال گردد، حتی اگر خرید و فروش رسمی وجود نداشته باشد. مدیران در این حوزه با چالش هایی مانند چگونگی ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده، دریافت گواهینامه ارزش افزوده، عدم آشنایی کارکنان با ثبت آن و… روبرو میشوند.

فرم مشاوره حسابداری و مالیاتی:

* روی فهرست کلیک کرده تا فهرست نمایش داده شود
* روی فهرست کلیک کرده تا فهرست نمایش داده شود